Plavi anđeli

Časne sestre "Služavke maloga Isusa" prve su počele raditi organizirano s djecom na području liturgijskog pjevanja. Kraće je vrijeme to činila i djevojka Jelena Brkić. Djeca su pjevala u župnoj crkvi na Misama i u raznim prigodama. S. Marina Ivanković s dječjim zborom je 1994. godine nastupila na Zlatnoj harfi u Međugorju. Pod ravnanjem s. Pavke zbor je nastupio 2002. godine, prigodom proslave Marije Majke Crkve, u mostarskoj katedrali skladbom Majku Boga Velikoga. Župnik don Damjan Raguž je potom mali zbor okupljao u raznim prigodama, bilo za župne svečanosti ili božićne priredbe.

Don Ivo Šutalo službeno je 2010. osnovao Dječji zbor s nazivom "Plavi anđeli" koji je iste godine prvi put javno nastupio na Božićnom koncertu u Studencima. Zbor ima preko 50 članova. Od 2011. godine župnik je počeo uvježbavati i grupu djece (njih dvadesetak) gitarista koji su dječji zbor počeli pratiti na gitari.

"Plavi anđeli" su zajedno sa tamburašima na uskrsnom koncertu 2010. godine otpjevali pjesmu "Daj nam Gospode Isuse". Uskrsni koncert započeo je don Ivo Šutalo 2010. godine, a službeni mu je naziv "Isus usta slavni" u slavu uskrslog Gospodina. Na njemu su redovito nastupali župni crkveni zborovi.

Trenutno broje oko 35 aktivnih članova. Imaju svoje tjedne probe na kojim se spremaju za nedjeljnu Svetu misu. Posljednjih godina sudjelovali su na susretu dječji zborova u Stocu i u Travniku. To su sve osnovnoškolska i predškolska djeca koja rado sudjeluju u liturgijskom pjevanju. Voditelji zbora su Katarina Lauc i Marko Petković, a glavna i odgovorna osoba kao i voditelj svega je župnik don Ivan Perić.