Teološko-katehetski institut Mostar (TKIM) već više od tri desetljeća djeluje kao visokoškolska ustanova. Njegov je rad, kanonskim ustanovljenjem i akreditacijom, potvrdila u veljači 2017. godine Kongregacija za katolički odgoj.

Danas, 29. svibnja, započinjemo s našom Devetnicom na čast Srcu Isusovu. Raduju nas ti svečani dani istinske duhovne obnove u našoj župi. Neka tako bude i ove godine.
Stoga, pozivamo sve župljane i hodočasnike na sudjelovanje kako bi primili duhovnu hranu i milosti koje nam Srce Isusovo obećava po svjedočanstvima sv. Margarete Marije.

Pobožnost Srcu...

DAN ŽRTAVA

2024-05-25

Posljednja nedjelja u svibnju u našoj župi već je tradicionalno Dan molitve i sjećanja na sve žrtve ratova XX. stoljeća, kao i Domovinskoga rata.

Potkraj 2. svjetskog rata, partizani su zarobili brojne hrvatske civile te ih "prijekim sudom" osuđivali i ubijali. U svibnju/lipnju 1945., nakon Bleiburške tragedije, na tisuće sudionika Križnog puta, dovođeno je u Stolac na ovaj poznati "sud" te ubijeno bez ikakvih dokaza.

Pozivaju se svi zainteresirani bračni parovi na duhovni susret za bračne parove koji će se održati 29.05.2024. s početkom u 17.00h u duhovno - obrazovnom centru Emaus, Potoci. Nagovor će biti na temu "Duhovna potpora roditeljima u odgoju djece" će imati posuški župnik fra Mladen Vukšić.

Svima koji su se prijavili za čišćenje, najiskrenije zahvaljujemo! Jednom u dva mjeseca bi svaka grupa mogla doći na red. Raspored objavljujemo. Ako ne odgovara, naći zamjenu svatko za sebe ili svoju grupu. Analizom ovih 15 točaka do sad, posljednja je bila najsavjesnije izvršavana... hahahahaha...

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u četverodnevnoj duhovnoj obnovi koju predvodi p. Rozo Palić, u organizaciji "Trajnih prijatelja presvetog Trojstva" u našoj župi.

Camino Međugorje vikend organizira Udruga "Bratovština svetog Jakova" iz Bosne i Hercegovine. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 30€ i uključuje dnevne transfere sa pojedinih dionica, okrjepu na putu i hodočasničku putovnicu.