TMT Tours organizira odlazak u Vukovar 18 - 19.11.2023. godine. Polazak u petak 17.11. u 23:00h.

U Gornjim Studencima, na brdu Kličevac, održana je svečana sveta misa te ujedno i blagoslov novoizgrađenog križa. Ova iznimno važna svečanost okupila je zajednicu vjernika iz svih okolnih područja kako bi zajedno proslavili ovaj znakoviti trenutak.

U subotu, 28. listopada u 17 sati slavit ćemo sv. Misu s blagoslovom novosagrađenog križa u Gornjim Studencima (Kličevac). Zahvalni smo fra Šiti Ćoriću, idejnom autoru i sponzoru (sa hrvatskom dijasporom u Švicarskoj) kao i svim ostalim sudionicima ovog velebnog djela.
Dođite na blagoslov!

Na svom redovitom zasjedanju u Banjoj Luci, 14. i 15. srpnja, biskupi Biskupske konferencije BiH su donijeli odluku od prilogu za misno slavlje kojom, od 1. rujna, ona iznosi 30 KM umjesto dosadašnjih 20 KM.

Naša župna crkva dobila je nove slike križnoga puta. Autorica je Marijana Soldo, r. Tole iz Širokog Brijega (akad. slikar). Nadam se da će vam se svidjeti, te u svima nama još više probudit pobožnost Srcu Isusovu, osobito kod molitve križnoga puta u korizmi....

U crkvi sv. Ane u Zvirovićima za proslavu blagdana (26.07.) pripremat ćemo se trodnevnicom, od nedjelje do utorka (23. - 25.srpnja) svaku večer krunicom, sv. ispovijedi i sv. Misom sa prigodnom homilijom u 19 sati (krunica i ispovijed od 18.30).

ČESTIT USKRS!

2023-04-08

Uskrsnuće ostaje trajni misterij čak i za apostole. Iako od samog početka upućeni u sve što se ima dogoditi s Isusom, još uvijek to teško prihvaćaju. Isus od njih traži da nešto pojede jer ne vjeruju njegovim riječima kako on nije duh. Svojski se trudi da im objasni razliku između fantazije, iluzije, prikaze, duha i samog sebe. Isusu je...